Diskuze

Neboj, přijdu. A důvodů je víc, např: Peťa - zápisné, Peťa - 1 gól za ASK, Peťa - 1 vítězný gól za ASK, Peťa - 1 hatrick za ASK, Peťa - nejlepší střelec ASK ..... Když to tak po sobě čtu, tak to si nemůžu nechat ujít ! Peťo zdravím

myslíš Zbyňďo i v hospodě?tam v sobotu určitě vyhrajeme taky,doufám,že jdeš!!!důvod určitě je!!

Nazdar bando, zdravím všechny starší a pokročilé ! Jinak pánové, co to tady máte na svědomí, tak klobouk dolů a velká gratulace. Myslím, že teď už nejsme nejlepší jenom na hřišti ....

klidně mě Devilsáku pozoruj,ale moc toho na mě není k vidění,jedině,že by jsi mě pozoroval na fotbale,to jo,protože se můžeš něčemu přiučit!!

Česko-Azerbajdžán 0:2,venku je pěkně,Paroubek je kokot,
svátky jsou za dveřmi-konec zpráv.
A Tebe večerníčku,Tebe pozoruju už delší dobu...

Dušane, na skepsi je ještě brzy. Takže tomu ještě dej nějaký čas! Jak to bude s možností registrace bývalých spoluhráčů a rodinných příslušníků. Máte to nějak vymyšlené nebo to teprve probereme?

docela mě překvapuje, že se za tři dni nikdo další neregistroval. asi to nemá takový ohlas, jak jsem čekal...

já myslím,že tu pásku jsme už vyřešili,pokud jsme určili nejlepšího střelce

...no nic-nikde nikdo,tak sem ještě zkontroloval pokladnu,otevřu si Pardál 11 a přecházím na www.nahoubach.cz.

..tak zatím tady klovají jen orlové a proto,že se cítím
jako nový pták v mužstvu ,tak se přidávám.
Zajímalo by mě,jestli se už vyřešila ta kapitánská
páska??

Počkej ještě Orle ml., až se to různě podoplňuje! Mám ještě někde plno věcí. Jen to ale najít a sesumírovat. Různé tabulky, přehledy střelců, kolik kdo odehrál zápasů, turnaje apd. V něčem může pomoct Zdeněk Polák...

Když orle já se nemůžu vynadívat!

Tak koukám, že za celý den do 18,30 hod. tady bylo už 23 návštěv a něco do placu hodil pouze "večerníček". Doufám, že se ostatní brzy ZAREGISTRUJETE a nebudete jenom koukat, jestli někdo něco nenapsal, ale také přiložíte svou trošku...

Tak Vás společně s Dušanem všechny oficiálně vítáme na stránkách ASK.Jsem rád,že jsme se opět dali dohromady a společně se můžeme radovat z našich,vzhledem k našemu věku,pěkných úspěchů.

Ahoj všem! Jak jsem již napsal i řekl, tak je špica, že měl někdo nápad a hlavně chuť toto vytvořit! Takže pánové, máte u mě padáka...ale co blbnu, PANÁKA!!! Tedy pouze Dušan s Ivošem, aby si to někdo zase nevyložil po svém. A jsem opravdu zvědavý a plný očekávání, jak se to tady rozjede

...a kromě toho,se mně začíná u Vás nějak líbit,tak
Vám všem děkuju a máte u mě každéé velkůů

Peťo,vítám tě,doufám,že jsi se již v dresu Red Devils našel?

Gratuluju za vebovky-tady můžem plakat,smát se,snít,
veršovat,pomlouvat a samozřejmě těšit se na další
zážitky jak na hřišti,tak v restauračním zařízení...
Na sobotu cítím formu-přidám si nějaké

Dušane!Hlásím hotovo,jdu si dát

Tak máte pravdu!!Teprve teď jsem to objevil!!Vyhledal sem si to taky na stránkách R.D.Věděl jsem,že jsme kdysi s někým prohráli 1:13,ale nemyslel jsem,že to bylo s vámi.Tehdejší prohra byla začátkem hádek a nesvárů v R.D.To je ostuda!!Mám po náladě!!Má účast v sobotu je nyní 50:50,protože srdcem jsem pořád v R.D.