Diskuze
Změna:doba přáteláků 12.12.se přesouvá na dobu od
17-19 hod.!!!Z důvodu uvolnění kapacity.Mužstvo Tembo
mně stále nepotvrdilo účast,na 100% se to dovím asi ve
čtvrtek-dám vědět.
Zdarec hoši, hlásím se do týmu 12.12.
A jinak u nás ve dvoře je dosti místa na obrovský stan.POčasí vám letos přeje , žádná kosa se nekoná. Martin letos nedorazil a asi ani nedorazí, pokud ho nezastoupí maňas.Uděláme vánoční mejdan ve dvoře, ať mají ostatní spolubydlící nějakou zábavu.

je v kr. poli nějaký plac, kde bych si mohl postavit stan, abych se přidal k ostatním v tom stěhování?

mám odhlasováno,v sobotu 12.12. mám volno,takže bych šel.Peťo,změnu bydliště vítám,už se těším na kulturní zážitky v Kr. Poli,v teplejších měsících mám volnej balkon

orlice Vás očekává s kýblem a hadrou v ruce!Hurá na vánoční úklid!Kdy se dostavíte podnájemníci?
P.S.Na soustruh ti prdím!!!

Změna adresy:Od 1.12.se já a Zbyňa stěhujem do orlího hnízda večerníčka-orlice je nadšena.Já mám víceméně sbaleno,akorát bych potřeboval pomoct se soustruhem

Střílím a piju taky, hlásím se na podnájem !!! A k tomu termínu těch přáteláků, v sobotu kolem 8 večer má každej slušnej člověk sedět v hospodě a chlastat a ne se honit za tím kulatým nesmyslem !

Střílíš dobře,piješ dobře,já myslím,že by to šlo.Zeptám se orlice ml.,jakož to majitelky hnízda,jestli tě vezme do podnájmu.

Ještě jedna věc:Vyměním byt 4+1 na Vinohradech za jakýkoliv byt v Králově Poli-nejlépe blízké okolí Semilasa.Zn:Na penězích mi nezáleží-jsem za vodou,pardon chtěl sem říci pod vodou

Tak mládenci-12.12.je zamluveno hřiště na Okruhu od
19 do 21hod.Cena je uvedena níže,R.D.potvrdili účast,
Tembo mně dá ještě vědět-konečnou verzi zde ještě uvedu.Dobrou...
jen mě udivuje, kde jsou další... Vašek, Michal, myslel jsem, že se ozvou i Karel, Franta...

Poslušně hlásím odevzdání hlasu do ankety a omlouvám se za několikadenní nepřítomnost na těchto stránkách

Hlasovali už také - Martin Man a Orel starší.
Stále mi ještě chybí poslední hlasující.
Celkem hlasovalo pět členů a mám jen čtyři jména (Večerníček, dušánek, Orel starší a Petr44). Takže ostatní rychle reagujte a jeden neznámý ať se identifikuje !
Jeden hlas z uvedených neí zaznamenán - a je to NE! 
Péťo, máš samozřejmě hlasovací právo. A "nováček" sice jsi, ale pouze k rokům, které my máme v ASK za sebou. Takže děkuji za Tvé vyjádření a je to plnohodnotný hlas. Měj se! Jinak si myslím, že se to dalo odehrát na Janouškové, s tím, že každý dotyk hrazení by byl aut. Ale nachám to na R.D a dalších.

Teď jsem mluvil s paní,která má na starosti hřiště na Okruhu-všední dny jsou obsazené.Na sobotu 12.12.mám ještě zítra volat,volná je neděle 13.12.Hřiště stojí
650,-/hod.Dvě hod. tedy 1300,-.Pokud bychom byli tři mužstva, tak 435,-na mužstvo.Zítra večer napíšu více.
Ať si nějakej pan Radim nemyslí,že mě vykouše ze sestavy!!Já teď potřebuju klid a jistotu-zapouštím kořeny!!...ne to je sranda-jsem pro-pokud je to ten
z trenálu a pokud mám jako nováček hlasovací právo...
Pokud ne,tak sem se jako nevyjadřoval.
já orel ml.,hlava pomazaná,z boží vůle orel,hlásím,že jsem hlasoval pro přijetí Radima do našeho spolku.Hošánci,nevím jak Vy,ale já bych si šel někam zakopat!

já hlasoval jako první...
taky bych chtěl poprosit, pokud sem někdo něco dá, aby sem dal zmínku, ať nemusím vše prohrabávat.
Pánové, napravo dole na stránkách je anketa - žádám Vás o její vyplnění a do diskuse mi jenom napište, že jste hlasovali, abych věděl kdo už odpověděl. Nemusíte mi tam psát, jak jste hlasovali, to není potřeba.

V oddílu ÚVOD jsem doplnil akci - Malý převánoční turnaj, 12.12.2009. Poznamenejte tam všichni, zda se zúčastníte, či nikoliv.
Dále žádám všechny z Vás, kteří se ještě nevyjádřili k anketě (na pravé straně pod kalendářem akcí), abyste tak co nejdříve učinili.
Děkuji!