Diskuze
asi na mě jde nějaká schíza...

jó, jasně. už jsem to opravil. kdo? no já! ale neumím psát, tak nic nepíšu... ať si tady magoři odpovídají sami sobě...

potvrdil jsem radima, ale nevím jaká je dohoda, tak jsem mu dal běžného návštěvníka a nezobrazovat na soupisce. kdo ví víc než já (asi všichni) tak mu to když tak opravte...

já mám službu. jsem v práci. večerníček říkal, že ví o jednom. loni to byl nejlepší gólman soutěže. nějaký aleš s besídky...

Pánové, rozumím tomu dobře, že toho 12. 12. budeme hrát bez gólmana ????????????????? Moje "ano" je podmíněno účastí opravdového brankáře !
Peťo,orlice se táže,jestli už máš sbaleno?Zítra v 18h.máš u nás audienci.Nebudeme doma,tak se stav!!

Kontrolní otázečka:Mládenci,jestlipak víte,jakou kadenci má šamopal vžor SA 58?Nevíte že?Tak já Vám to řeknu naprošto přešně.Šamopal vzor SA 58 má kadenci ratatata-a někdy aji větší.Tak přeji příjemnej prac.týden.

V oddílu ÚVOD jsem doplnil akci - Malý převánoční turnaj, 12.12.2009. Poznamenejte tam všichni, zda se zúčastníte, či nikoliv.
Dále žádám všechny z Vás, kteří se ještě nevyjádřili k anketě (na pravé straně pod kalendářem akcí), abyste tak co nejdříve učinili.
Děkuji!
Změna:doba přáteláků 12.12.se přesouvá na dobu od
17-19 hod.!!!Z důvodu uvolnění kapacity.Mužstvo Tembo
mně stále nepotvrdilo účast,na 100% se to dovím asi ve
čtvrtek-dám vědět.
Zdarec hoši, hlásím se do týmu 12.12.
A jinak u nás ve dvoře je dosti místa na obrovský stan.POčasí vám letos přeje , žádná kosa se nekoná. Martin letos nedorazil a asi ani nedorazí, pokud ho nezastoupí maňas.Uděláme vánoční mejdan ve dvoře, ať mají ostatní spolubydlící nějakou zábavu.

je v kr. poli nějaký plac, kde bych si mohl postavit stan, abych se přidal k ostatním v tom stěhování?

mám odhlasováno,v sobotu 12.12. mám volno,takže bych šel.Peťo,změnu bydliště vítám,už se těším na kulturní zážitky v Kr. Poli,v teplejších měsících mám volnej balkon

orlice Vás očekává s kýblem a hadrou v ruce!Hurá na vánoční úklid!Kdy se dostavíte podnájemníci?
P.S.Na soustruh ti prdím!!!

Změna adresy:Od 1.12.se já a Zbyňa stěhujem do orlího hnízda večerníčka-orlice je nadšena.Já mám víceméně sbaleno,akorát bych potřeboval pomoct se soustruhem

Střílím a piju taky, hlásím se na podnájem !!! A k tomu termínu těch přáteláků, v sobotu kolem 8 večer má každej slušnej člověk sedět v hospodě a chlastat a ne se honit za tím kulatým nesmyslem !

Střílíš dobře,piješ dobře,já myslím,že by to šlo.Zeptám se orlice ml.,jakož to majitelky hnízda,jestli tě vezme do podnájmu.

Ještě jedna věc:Vyměním byt 4+1 na Vinohradech za jakýkoliv byt v Králově Poli-nejlépe blízké okolí Semilasa.Zn:Na penězích mi nezáleží-jsem za vodou,pardon chtěl sem říci pod vodou

Tak mládenci-12.12.je zamluveno hřiště na Okruhu od
19 do 21hod.Cena je uvedena níže,R.D.potvrdili účast,
Tembo mně dá ještě vědět-konečnou verzi zde ještě uvedu.Dobrou...
jen mě udivuje, kde jsou další... Vašek, Michal, myslel jsem, že se ozvou i Karel, Franta...

panove, zdravim vas a dekuji - jsem za vysledek vaseho hlasovani rad a vazim si toho - uz ted se tesim, jak si s vama v novem roce zahraju - jeste jednou diky a mejte se ...