Diskuze
jó kluci už se daří,dostal jsem dnes padáka
Milí spoluhráči, kamarádi! Přeji Vám příjemné a klidné prožití vánočních svátků a do nového roku 2010 hlavně pevné zdraví, životní optimismus a elán! Ať se daří Vám i Vašim blízkým a ať nám to v příštím roce opět kope k naší radosti a spokojenosti!

Taky se přidávám s přáním hezkých,klidných a pohodových
vánočních svátků Vám všem,Vaším blízkým...

POZOR!! Zvláštní odměna pro tisícího navštěvníka našich
stránek!!Výherce nechť se hlásí na tel.736 607 525!!
Blahopřejeme !!

tak jak? dáme silvestra na hlaváku?
Díky za vánoční besídku,bylo to velmi příjemné.Měl jsem trošku nakoupeno
,nyní nastává doba individuální přípravy na 2 půlku sezony,takže se moc nepřejídejte cukrovím
.Na tebe Hrabovskej se extra zaměřím,ty trénuj variantu,jak dostat balón do brány,protože těch 10 branek ,nic moc!!
.Kluci,nyní vážně,přeji Vám všem a vašim blízkým klidné Vánoce,všechno nejlepší v novém roce,hlavně mnoho futsalových úspěchů. 
mám se opakovat?

tak co s tím Silvestrem?
A tento znáte?? Jde blondýna po ulici a na lampě vidí nápis-Prodám byt 3+1.Tak zaklepe a vono nic.Jde kolem policajt,vidí to,tak říká:Paní,proč klepete na tu lampu?Áále,prodávají tady byt,tak klepu-ale nikdo neotvírá.Policajt:Tak zaklepte ještě jednou,nahoře se svítí

Mám dotaz-V pozvánce na zimní turnaj od společnosti Nasport-jak posílal Miloš,se píše něco o akumulovaných faulech-tomu nerozumím
.Já sem znal akorát akumulačky-kamna,ale ty nám v exekuci sebrali-teď doma topíme parketama...No nic,tak nashle

Co se děje, kde hoří!
..Tramtadadáá,tramtadadáá,hoooši,hooši,hoši-ščasnééé
a veselééé

kolik je hodin, už můžu jít dom.
...říkal někdo něco? Taky bych měl zájem...
....Jéééžííškůů,pááánááčkůů...
Vo co de, já už su taky vožralé.
na hlaváku v bufetu... tam by mělo být nonstop.
Dobře,zeptám se jinak.kde si je "vožerem"?
co se ti na tom nelíbí?
A.S.O.,čekal jsem něco inteligentnějšího!!

nevíte o nějaké práci?teď se ukažte kamarádi