Diskuze

Máte v informacích nový email od Z.Táborského ohledně ligy 35,tak na to mrkněte

...ale,tak zase toho Vaška už nechte-prostě není tak
dobrej řidič,jak fotbalista.Já taky hraju líp kuželky..
Jinak v nedělu mně natekl kotník mé "vytříbené levačky"
,zatím chodím jak postřelenej zajíc,tak zatím nepotvrzuji účest na sobotu-navíc mám ty kritický dny,tak uvidím...

Díky klíčníkovi za poděkování.Myslím,že se to podařilo a Vám to udělá radost.Musím zmínit to,že tento nápad se zrodil v hlavě naší popelnice s nejlepším průměrem obdržených branek

Péťo,nejsi sám komu to nešlo,tak si z toho nic nedělej. Vem si například Vaška. Po svém výkonu se ještě nebál mně,Ivoše a Vaška "POŽÁDAT" o tlačení?!
Tak snad máme plusové body - tlačili jsme kapitána. Až budeš mít problém s parkováním, neváhej a brnkni mu.

Poděkování orlovi ml.za krásný kalendář-společné foto a hlavně říjen si nechám zarámovat-obrázky nahradí
nicneříkající portrét novomanželů v ložnici

...se svým výkonem jsem dnes nebyl spokojen-už ty zmatky ráno s mobilem,atd.-mám teď prostě kritický dny,
ale od února se to má začít zlepšovat a duben,květen,červen mě zase svítí hvězda-tak nazdárek

já vím, já vím. škoda, že tam nebudu...

Nepotřebujete někdo zamést chodník?Mám času plnou riť a nějaká kačka se taky šikne!!

V kolonce Informace máte sdělení o turnaji starých pánů

cau peto, jestli se pri sve praci nachomitnes i k nejakymu prazdnymu bytu na prodej, tak dej prosim vedet - ja se zbynou delame v realitce, tak se o to radi postarame a zbyde i pro tebe na kafe - diky radim

Tak nevím,jestli se brzo nebudem přejmenovávat-třeba
SK Nezaměstnaní...
Já su zatím v klidu-díky amnestii-čekám nárůst vyloupených bytů-budu potřebovat lidi

nemám nic,užívám si to na pracáku,jak na Nový rok,tak po celý rok

Zdarec Ivoši,jak to s tebou vypadá s výhlídkami kolem práce?Máš něco?

Čau chlapci.Mrzí mne to,ale na sobotu se musím omluvit.V práci máme přes víkend inventurů:

to by jsi mi sebral moje jediné zaměstnání

no konečně... už jsem tě chtěl zbavit funkce hlavního nástěnkáře...

Dušane,už se můžeš kochat svými výkony,máš to tam.

...tak ještě jednou všem zdraví,spokojenost,štěstí,hodně úspěchů a zdaru v r.2010

vyjmenuje celé mužstvo a na mě se vykašle... to je kamarád...

Václave,orlice ml.souhlasí s pivkem,ale dáme si jej spolu.A ty Maníku mi vysvětli,co je to káken?

Něco pro Petra44,vzkaz od orlice ml.Máš se lesbo stavit na své trvalé bydliště Tyršova 17,máš zajištěnu rehabilitaci,dostaneš obkládek a panáka jako bonus,blíží se sezóna,tak musíme dořešit otázku nejlepšího střelce a nositele kapitánské pásky!!!