Diskuze
Chválím našeho nového gólmana,který na včerejším tréninku zachytal velmi dobře.Honzo bravó!Pokud Dušan nebude chodit,tak to nevadí,je to v pohodě.
Jinak to hodnotím velmi kladně,super prostředí.Nazdar, mám nemocné obě děti, takže jsem chtěl být solidárně doma, nicméně to vypadá, že mě manželka pustí, takže na 99% přijdu. Když si dobře vybereš, není co řešit !

zdarec panove, hlasim ZMENU - dnesniho stredecniho trenalu se zucastnim - v ankete jsem zmenu take zaregistroval - diky a cau, radim
Zdar pánové, zatím na trénink je nás pouze 5 (já, Vašek, Ivoš, Péťa a Honza). Někteří ještě nereagovali, takže se počet možná ještě zvýší. Nezapomeňte si na trenál vzít červené dresy. Takže se uvidíme zítra.

Ahoj. já jsem ve středu na horách. Snad vás stihnu před koncem trenálu. Seznámí vás Marek (syn), nebo si poradíte. Ahoj

potvrzuji účast na středečním trenálu
Já su voteklej celej,ale to je tím,jak si válím koule!Ještě že nám soudruzi z nebes zaslali tu krásnou bílou nadílku.Lítám jako pako s hrablem,celkem dobrej trénink.
Ať je ve středu účast co největší!!!Taky Vám někomu natíkají nohy?

...tak mně zase po zápasech natekla noha,ale na netu sem si našel,že to může být taky věkem,chlastem,nebo
nedostatkem sexu...,tož nevím

jestli se dobře pamatuji tak tam byl průdek, večerníček, maník, zbyňa, peťan a michal a vyšlo to myslím na 50kč na jednoho.
Dušane, napiš mi, kdo byl na tom turnaji, kolik jste dávali na osobu a kde přesně byl, abych to dal do pokladny. Díky!
zdarec panove, omlouvam se ze stredecniho trenalu - moje zena katerina jiz neco ma a na hlidani deti jsem nikoho nesehnal - diky a mejte se fajn, radim
K Hřebovi dnes nedojdu-tchýně ne a ne odejít...

já potvrzuji dnešní účast u Hřeba,bylo fajn a kde byl zbytek ASK?
jo, jestli někdo víte střelce gólů, tak je tam dodejte...
pustil jsem uzdu své umělecké tvořivosti a trochu se k aktuálnímu turnaji rozepsal v sekci turnaje... fotky dodá večerníček až je vyhodnotím a předám mu je...

Potvrzuji i já účast na středečním treninku.

jak jste dneska hráli?

Potvrzuji účast na středečním tréninku na Staňkové.

jinak, u těch článků co píši jsou taky příspěvky, tak když se nebude někomu něco líbit, nebo bude mít jinou připomínku, tak to tam klidně napište...
a kdyby měl někdo nějakou zajímavou fotku, třeba z minulosti, z různých akcích, nebo čehokoliv (myslím, že by jsme mohli udělat i nějakou sekci ze soukromí), tak je posílejte večerníčkovi. on si potrpí na to, že je hlavním foto-nástěnkářem...