Diskuze
...tož Ti taky milovanej strejdo přeju vše nej-k tomu
dnešnímu svátku

Orle starší,i já orel ml.,skoro tvůj syn,se rovněž s orlicí připojujeme s gratulací k tvému svátku.Hodně zdravíčka a taky trošku štěstíčka.

Čau Orli.Máteněco málo,ale důležité na info.Dík.Vašek.

ve středu začínají u hřeba zabíjačkový hody,takže komu chutná, tak bysme mohli po trenálu skáknout
Děkuji všem gratulantům za přání!

Také ti Orle nejstarší přeji vše nej k svátku
.At ti to ještě kope a běhá jak si budeš přát.zdarec panove, omlouvam se ze stredecniho trenalu a panu vedoucimu take preji vse nejlepsi, hlavne to zdravicko - milosku, mej se fajn, radim
Zbyňku, děkuji za přání!
Miloši, všechno nej... k svátku, ať ti to kope ! A dej si na mě večer panáčka.
Hošani,máte tam pár nových fotek z tohoto víkendu-fotogalerie(Brno Open 2010).Váš nástěnkář večerníček(orel ml. a nehorázná lesba)

Zdar peťo, takže doma a v pořádku,u mě na zuby nedošlo, mama spala v pokojíčku a psovi to nevadilo,asi se povedla (slivka), však to bylo jenom ovoce a také pozdravuji zbytek osazenstva ze včerejška.....,v 16 hod. musím za marťasem k opicím, takže kdo má zájem.......

...právě jsem se vrátil z hradu(od Hřeba a od Chlupů)
a chtěl bych řéct,že jestli máte vyčištěný zuby,tak
můžete jít spat...nashle a hezký sny

tak jsem popsal i dnešní trápení v sekci turnaje...

pár rad v sekci informace...

jinak, u těch článků co píši jsou taky příspěvky, tak když se nebude někomu něco líbit, nebo bude mít jinou připomínku, tak to tam klidně napište...
a kdyby měl někdo nějakou zajímavou fotku, třeba z minulosti, z různých akcích, nebo čehokoliv (myslím, že by jsme mohli udělat i nějakou sekci ze soukromí), tak je posílejte večerníčkovi. on si potrpí na to, že je hlavním foto-nástěnkářem...

Chválím našeho nového gólmana,který na včerejším tréninku zachytal velmi dobře.Honzo bravó!Pokud Dušan nebude chodit,tak to nevadí,je to v pohodě.
Jinak to hodnotím velmi kladně,super prostředí.Nazdar, mám nemocné obě děti, takže jsem chtěl být solidárně doma, nicméně to vypadá, že mě manželka pustí, takže na 99% přijdu. Když si dobře vybereš, není co řešit !

zdarec panove, hlasim ZMENU - dnesniho stredecniho trenalu se zucastnim - v ankete jsem zmenu take zaregistroval - diky a cau, radim
Zdar pánové, zatím na trénink je nás pouze 5 (já, Vašek, Ivoš, Péťa a Honza). Někteří ještě nereagovali, takže se počet možná ještě zvýší. Nezapomeňte si na trenál vzít červené dresy. Takže se uvidíme zítra.

psal jsem peťovi koženému, jestli v sobotu může. měl by to stíhat, ale potvrdí mi to zítra, tak dám vědět, jestli bude nebo ne... když tak na něho dejte pozor, ať mi neudělá ostudu...