Diskuze
Všem manželkám,přítelkyním,fanynkám afektovaného spolku komiků ASK,přejeme všechno nejlepší k MDŽ
Redakce
vím, že většina už si to zjistila, ale pro jistotu jsem do informací dal rozlosování jarní části...
Dušane, dneska si si s komentářem pospíšil, ale je to dobré. Řekl bych přímo, že s nadhledem.

napsal jsem už i pár řádků k dnešnímu galapředstavení na lize hráčů s max. zkušenostmi...
popustil jsem konečně uzdu svému spisovatelskému střevu a popsal závěrečný turnaj zimní ligy v sekci turnaje...
Ahoj všem. Ještě marodím,takže Oldies bez nás. S čutálem je to zatím taky na levačku. Mějte se a dobře se bavte. ahoj.

Na MDŽ nejdeme,na Oldies jdeme,na 1.máj nejdeme,
k volbám jdeme...Vždycky máme dvě možnosti-jdeme,nebo
nejdeme,ano-ne,buď-a nebo...To je asi tak všechno,co
jsem chtěl říct-tak nazdar!!

Malá poznámka k fotogalerii. S Kampou jsme prohráli 2:4 a ne 0:3, jak je u fotografií uvedeno.

Zdar pánové, žádám všechny, kdo se ještě nevyjádřili ke své účasti na Oldies párty (dříve Ples futsalu ) v restauraci Na Okruhu dne 13.3.2010, aby tak učinili co nejdříve. Děkuji! Nějaká místa jsem už u Poláka zamluvil, ale bude třeba to upřesnit.

Ahoj všem. Tak opět o víkendu nepřijdu. Marodím. Držím vám palce. Ahoj
Zdarec orli.Zatím jsme na zítřek na trenál pouze 4.,tak půjde s námi i švagr.Dík Vašek
Ahoj. Omluvám se na trenál. Po horách zraněná holeň od lyže. Víkend snad stihnu. Ahoj.
Juniore,díky-ale svátek slavím v červnu společně s Pavlem.Tak ona ta sobota je pravda?Já myslel,že blouzním z horeček...

Peťo, všechno nej... k svátku a dej se rychle do kupy, Michal chytá 6 mízu, tak abys toho nejlepšího střelce udržel !

máš to tam posero!!

takhle se chováš k nemocnému člověku?

tobě nějak otrnulo,makám na nějakých svítidlech víš,nemám čas se vyvalovat.

kdyby jsi tam raději dal ty fotky...

ale dá se hrát ve 4 a včerejšek je tomu důkazem!!!

Děkuji za blahopřání.Vaše lesba