Diskuze
Pro některé méně chápavé:Hošani,vyjádřete se k případné účasti na turnaji Reddevils Cup,konaném 10.a11.4.na Janouškové ul.Hraje se:základní čtyřčlená sk.,každý s každým-tedy 3 zápasy,jeden zápas 20 min.První dva ze skupin postupují do nedělní vyřazovací části-startovné 950,-

kolikátého?
Turnaj R.D.-nakonec máme soupeře-W.Ž.U.,Raz Náraz,
Blajkec Modřice.Naše skupina se hraje v sobotu od 8 hod.Hrajeme druhý zápas skupiny.Zápasy-20min.bez střídání stran,první dva postupují do nedělní vyřazovací části...
všem veselé Velikonoce
Kurňa,co je? Bando jedna lenošná !!! To je morálka !!!
Buzerplac a prověrky na vás!!

tak jsem popsal i poslední turnaj maximálních zkušeností... a jak někdo řekl, příště jim natrhneme prdel, protože věk se nedá zastavit a všichni budou zase o rok starší. všichni stárnou, jen my zrajem...

Chlapci, díky za podporu.

souhlasím, šutry nebrat,marťo,pozor na pulce a už tolik nechlastej,4l to nevypije ani peťa

...sem slyšel,že šutry je potřeba rozpustit-v sobotu
všici u Hřeba-preventivně...

Ahoj. 10.a 11.4. bych rád na turnaj šel. Vlastně už se tak trochu chystám. "Piju 4l vody deně". Zdar:

jsem pro každou špatnost...
Zdarec Orli.Dnes jsem mluvil se správcem hřitě na Orláku a domluvil tréninky na středční terminy v čase 19haž 20.30h.Povrch je ještě v reklamaci a tak tam začneme trénovat druhý týden v dubnu.Zatím bychom mohli chodit do tělárny na Stankovu.Vašek

Jsem pro turnaj REDDEVILS
Popsal jsem trochu tu sobotu, hlavně pro pana večeřu, který se už nemohl dočkat a upozorňoval mě na to...

Ahoj. Ve středu mám kontrolu a počítám, že od příští střey budu schopen hrát. Zatím pa.
panove, v kalendari jsem se omluvil ze stredecnich trenalu do konce brezna (zatim) a take ze soboty 27.3.2o1o z turnaje - dnes jsem byl na RTG a mam nastipnutej palec na noze (2-3 tydny klid) - verim, ze vam ostatnim se dari dobre - turnaj na janouskove snad stihnu - mejte se a cau, radim
Jsem pro účast na turnaji...
Hošani,vyjádřete se k případné účasti na turnaji Reddevils Cup,konaném 10.a11.4.na Janouškové ul.Hraje se:základní čtyřčlená sk.,každý s každým-tedy 3 zápasy,jeden zápas 20 min.První dva ze skupin postupují do nedělní vyřazovací části-startovné 950,-
Hráli bychom ve skupině s Red.Dev.,Zágrebem,Tembem...
Petr
Tak dramatický zápasy už jsme odehrály,komediální taky,tož na sobotu mně vychází nějaký hororový scénář,nebo co?

Na zítřejší trenink beru Jardu plus jednoho,když vidím potvrzenou účast.

Jaro je tady-probuďte se