Diskuze
Petře,tak to nelez na slunko at to s tebou neškrábne
Ivoš by pak neměl soupeře v tabulce střelců
Vyjádřete se prosím všichni k registraci Pavla Čupra do ASK.dík.Vašek
Hezký víkend

Tak co holomci,jakááá?Já su jak puk....,tak nazdar a
žádný ponocování....
hm.Tak to kluci omlouvám.Špatně jsem se podíval na datum
Myslím,že za ten měsíc by to šlo pokud nenapadne sníh

Máme novou rosničku.Vašek ví jaký bude za měsíc počasí!Mám dotaz,jak bude letos na Silvestra?Já jenom,že bych šel ke Hřebovi na silvestrovkou párty v trenclách.

Nazdar kluci.Nevím,jestli je rozumné v těch vedrech co mají přijít v našem věku
hrát turnaj??????Pro jakýkoliv turnaj konaný o prázdninových víkendech pro mě platí varianta "možná", viz. anketa. Jestli se zúčastním nebo ne budu vědět maximálně pár dní před turnajem.
pokud se v práci nic nezmění, tak kopýtko bych měl absolvovat bez problémů, ale bbpres jen v sobotu. v neděli mám službu. musím do práce...

...večerníčku,mlaďoši se mnou dneska nejdou...
...tak v tom přípedě ruším kopyto a raději bych se zůčastnil tohoto turnaje...
ok asi může být zatím nic nemám
BBPress CUP 2010
Tým BBPress Brno pořádá ve dnech 7. a 8. 8. 2010 již pátý ročník futsalového turnaje:
BBPress CUP 2010
O TURNAJI
Dvoudenní turnaj se bude konat na hřišti se zcela novým povrchem v areálu TJ Orel Řečkovice.
V areálu jsou zajištěny šatny, sprchy, i bohaté občerstvení.
Turnaj je určen pro 20 týmů, které budou bojovat o postup v základních, pětičlenných, skupinách každý s každým. Do play-off osmifinále postoupí čtyři nejúspěšnější z každé základní skupiny. O vítězi turnaje rozhodnou souboje v play-off osmifinále, čtvrtfinále, semifinále a finále.
Propozice turnaje a pozvánku naleznete v příloze níže. Informace o turnaji budou průběžně aktualizovány.
Startovné ve výši 1200 Kč zasílejte po předchozí telefonické dohodě, nejpozději do 20. července, na účet č. 43-1901170247/0100. Do kolonky „pro příjemce“ uveďte název týmu!!!
Přihlášení týmů a platba startovného - Vladimír Matuška, email : v.matuska@centrum.cz, tel.775 900 241
Petr Pernica, mail: p.pernica@centrum.cz, tel. č.:
Petr Kudýn, mail: kudyn.petr@email.cz, tel. č.
TURNAJE SE MŮŽE ZÚČASTNIT JEN TÝM, KTERÝ VČAS UHRADÍ STARTOVNÉ!!!
Hraje se 1x18 minut, od čtvrtfinále 2x10 minut. Žádám Vás o vyjádření co nejdříve. Miloš
vem kluky určite sebou bude nás asi podle vyjádření málo
No jistěěě-dovolená a vzdálenost neomlouvá-Radim taky
přiletí z Rodosu....
nemysli a dojeď na trenál,přece nebudeš o dovolené lenošit!

budu na vás na vranově myslet...
doufám, že vyjde počasí...
Čau.Pokud se nic mimořádného nestane,tak i já se přijdu na turnaj.
ten turnaj 31.7. jsem potvrdil, mám zájem

úkol splněn
vyjádřil jsem se. napsal bych určitě ano, ale ještě nevím jak budu mít služby...

Já s registrací Pavla Čupra souhlasím.