Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil Orel starší | 08.09.2010 15:44
Vyjádřete se k účasti na sobotu v kalendáři akcí (11.9.)
Osobní profil Petr44 | 05.09.2010 20:15
Rehabilitace proběhla úspěšně-slunce,voda,fíky zalévané
Karlovačkem vyhnali vše špatné z těla ven a já už zase
skáču přes kaluže...Jestli to bude stačit na sobotu,se
rozhodnu ve středu,kdy tělo svěřím náročnému tréninku
mužstva...Na brzkou shledanou !!
Osobní profil ouřa13 | 30.08.2010 17:08
nazdarek panove, dnes jsem byl na kontrole s kolenem - orteza dole, mam zacit pomalu (kolo, plavani) rozcvicovat - prvni turnaj 11.9. hrat nebudu, ale 15.9. na trenal uz bych chtel zkusit jit a pokud to pujde, tak 25.9. bych rad hral ligu - uvidime, mejte se fajn, radim
Osobní profil Petr44 | 27.08.2010 14:11
Přátelé!! Odjíždím dnes ne týdenní ozdravný pobyt v důsledku mého zranění.Pojišťovna mně to nechce uhradit,proto vybírám nějaké peníze z naší pokladny(cca 30000,-slovy třicet tisíc..)Příspěvky na novou sezonu se proto navyšují o 3000,-na hlavu....
Chvala,dobro došli!!
Osobní profil Petr44 | 26.08.2010 13:33
Z důvodu zranění na včer. trenálu se odhlašuji ze dvou následujících tréninků a prvních dvou zápasů 11.9.-dále,dle aktuálního stavu....Dnešní diag. u lékaře:natržená a zhmožděná tkáň v levé noze v oblasti planty-pro méně vzdělané:"noha v hajzlu"...Zároveň bych chtěl zde poděkovat včera přítomné masérce-paní Ivě,která mi provedla základní ošetření...Malé plus také rodině Průdkových-za částečný odvoz...Jinak samé palec dolů-neochota,lhostejnost,chlad...
Osobní profil dusan.prudek | 19.08.2010 21:33
pavle, informace vyčerpávající. dokonce tak, že jsem je raději smazal. kdo si je bude chtít přečíst, tak jsou zkopírované v kategorii - administrace - uživatelé - a profil pavla. myslím, že jsi napsal dost údajů na to, aby to bylo na veřejném fóru...
Osobní profil Petr44 | 19.08.2010 15:52
...zdravíme PavlaC...potřebovali bychom ještě kopii výpisu z trestního rejstříku a krevní skupinu
Jinak všem-na zdravííí..
Osobní profil ouřa13 | 17.08.2010 13:15
nazdarek panove, prave jsem se omluvil s dalsich nekolika trenalu - 2.8. mi vytahli z toho myho kolene neco malo krve a vcera 16.8. vytahli jeste vodu - ortezu mam stale, na kontrolu jdu 30.8. - tak uvidime, co a jak - radim
Osobní profil Petr44 | 17.08.2010 11:34
...tak sem se díval na zahájení sezony....Začínáme 11.9.tradičně-Orel Řečkovice C,a potom přivítáme amatéry ze San Marina...
Osobní profil VAŠEK3 | 10.08.2010 20:03
Zdarec.Mám u sebe peníze od Clasicu.Vezmu je zítra na trénink.
Osobní profil Orel starší | 10.08.2010 13:58
Vážení, na trenál 11.8. a nejpozději 18.8. doneste příspěvky. Kdybych tam nebyl, tak to předejte kapitánovi. Tři z vás mají ještě nedoplatek z minulé sezóny. Když se podíváte do sekce pokladna, tak uvidíte kolik peněz máme k dispozici celkem. Startovné na tento rok 2010/2011 jsem psal minule + 100,-Kč za každého hráče na soupisce. Něco by nám snad měli ještě vrátit...
Osobní profil Petr44 | 10.08.2010 11:53
Mám dotaz na vedení-bude se fasovat výstroj?..chrániče,stulpny,kopačky,dresy,vitamíny? A co reklamní předměty?...šály,kšiltovky,joja,vlajky,atd.
Osobní profil Petr44 | 06.08.2010 12:05
..z důvodu urážky pana "chodímpoplace"se nezúčastním dalšího soutěžení..
Osobní profil večerníček | 06.08.2010 6:40
Musím souhlasit s Jiřanem,pokud je to z Marošovi strany konečně myšleno vážně,nemám s tím problém.Sám jsem ho kdysi přesvědčoval ať začne hrát,ale zájem musí být z jeho strany.Snad je na dobré cestě.Dál nic nekomentuju,aby si to zase někdo nepřebral po svém.S pánem bohem.A vzkaz pro Peťana:Nevykopávej balóny z prázdné brány,v sezóně by se nám to mohlo vymstít!
Osobní profil maro | 05.08.2010 20:39
zdarec panové vidim že máte kvuli mě problémy a to samozřejmě nechci!takže každého poprosím o jednduché vyjadření jestli mužu s vama chdit nebo ne stačí ano nebo ne děkuji marianb
Osobní profil Jiřan | 05.08.2010 15:14
po čase jsem navštívil stránky a tak jenom krátce k marošovi.Byl u toho,když se dělala soupiska na orlovi,tehdy byla bouřka a nikdo nebyl proti.Je fakt,že dvakrát začal chodit a pak se na to vysral a tak si říkám,do třetice všeho dobrýho.Věřím,že se dává dohromady a držím palce, ať mu to v novým svazku vyjde.Sám si je toho vědom,protože padl na samý dno a začíná být v pohodě.Maroš k ASK patří a nevidím v tom žádnej problém,v případě jeho dalšího výpadku,prostě skončí.Toť vše,pokec by byl lepší a jinak přeji slunce v duši
Osobní profil VAŠEK3 | 04.08.2010 6:04
Můžem to tedy udělat jednoduše.Na treninku se ho zeptat,jak to myslí v působení v ASK dál.??????
Osobní profil dusan.prudek | 03.08.2010 22:46
vašku, malá připomínka. já už bych si nehrál na to, kdo to před dvaceti lety založil. to mužstvo se dávno rozpadlo. teď je tady nové ask, které se založilo cca před rokem a půl a vybrali se do něho lidi, kteří mají charakter a dělají kolektiv. mimo současných členů byl osloven i karel, franta a samozřejmě marián. problém je ten, že maroš se k tomu staví, tak jak se k tomu staví. jednou jo, dvakrát ne. člověk neví co si o tom má myslet.
Osobní profil VAŠEK3 | 03.08.2010 21:59
Zdarec kluci.Co se týče Mariana,tak on sám se postavil do role,že chce zatím jen trénovat a co bude dál se uvidí.Patří mezi zakládající členy a tudíš má určité právo v našem mužstvu.Věřím,že toto nebude svárem mezi námi postavíme se k tomu tak,jak jsme si řekli před návratem do soutěží,byt té nejnížší.Hrajeme to pro zábavu a na žízen,že Peto .Miloši,zkus zvážit svou rezignaci na funkci .myslím,že to patří k tobě.Takovej tatka mužstva.Snad tě tento výraz naladil na lepší notu.Běháš jak za mlada a je znát,že tě to baví.A vo tom to je.
Osobní profil dusan.prudek | 03.08.2010 13:16
plevače jsem potvrdil já, ale nikoliv na soupisku, ale jen jako běžného návštěvníka. stejně tak se může registrovat kdokoliv, kdo chce mít co společného s ask...
co se týče turnaje, tak souhlasím s vaškem a taky si myslím, že jsme byli nejfotbalovější... škoda. ještě aspoň jedno utkání bych si zahrál.
miloši, nechci propírat podobné věci na veřejných stránkách, ale kvůli tomuto jsme to dohromady nedali. začíná nás být moc a já bych nerad, aby stávájící členové uvolňovali místa novým. když je marian na soupisce, tak proč se neukáže častěji? přijde dvakrát, pak půl roku nic, pak jednou a zase půlroku nic... všichni ostatní dají vědět a chovají se aspoň trochu zodpovědně...
a tu rezignaci si milošku ještě rozmysli, nebo ti už nepošlu žádnou věc na country life...

Kategorie: futsal

Návštěv: 74458
Dnes: 6
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Petr Pernica

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   12 34
56789 1011
12131415161718
1920212223 2425
2627282930 31 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz