Diskuze
zdá se, že už pro besídku nejsme dost dobří...

no jo... kanonýr marian. moc toho neodehrál, ale dal dva góly...

To se vám to soutěží, když Vašek musí střílet góly i za bráchu

Zajímalo by mě,kdy konečně dopíšou mé čtyři branky do tabulky střelců..Pokud máte někdo telefon na Poláka,prosím zavolejte mu,ať si tam švihnou
Tak nazdar!!!

Večerníčku,nic si z toho nedělej a zaměř se na tu pásku.S tou přihrávkou mě překvapils,já bych si radši zlomil čapu

Vážení pánové,moji lesbičtí kamarádi,máte tam nové fotky,pracuji levně,rychle,kvalitně.Někteří jistě ješte nestačili ani dojít domů,že Jiřane??!!
.Byl hezký den,jen jedna kaňka na něm je,Hrabovčák mi zase o gól utekl a já vůl mu nahrával.
.Tak se mějte,zase někdy.Váš VečerníčekMilošovi!!...Vídím,že zítra je Tvůj významný den.Dovol tedy,abych Ti popřál pevné zdraví do dalších let,hodně štěstí a úspěchů na sportovním,pracovním a pěstitelském
poli.

zdarec panove, mrzi me to, ale zatim se omlouvam jak z trenalu, tak i ze zbyvajicich tri zapasu - diky, radim
Ještě, že mám supr trenéra (Juráška). Trénuje mně často a rád.Teď mně aspoň nebolí hlava.

Pozápasová schůze:5 jedenácistupńových piv,5 becherů,
2zelaný...tramtadadááá-mám týden zaracha

měl by jsi poslat fotku předem, ať tě poznáme. už jsme tě dlouho neviděli...

Ahoj všem. Na trenál nejdu,jsem mimo Brno. Uvidíme se v sobotu na zápasech. Zatím ahoj.
Pánové..tento týden před námi stojí velká výzva:
1)zastavit "namyšlený rychlík" jménem Besídka..
2)umlčet "rejpaly pana Dospíšila"-mužstvo Zagrebu..

už ten název mužstva Handball...no ono se asi z házenkářema moc technický a líbivý fotbal hrát nedá

..po sobotním duelu mám přetrvávající deprese

pozor pozor, jede rychlík jménem besídka...:
http://www.besidkabrno.banda.cz/diskuze/

Drazí soudruzi,dovoluji si Vám oznámit,že jsem dal do fotogalerie pár nových fotek ze zápasu s totálními fotbalovými analfabety a řezníky z mužstva Handball, jejiž autorkou je věrná fanynka(blázen,já bych na takovou holomajznu nechodil)soudružka a spolupracovnice Věrka.

napsal jsem k tomu opět pár řádků...
je to škoda. myslím, že herně je to velmi dobré. šancí je hodně, jen je využít...

Chlapi,takových zápasů jako včera není hodně a my ho máme už za sebou,tak ted už to může být jen lepší.Snažili jsme se hrát fotbal,šance byly,ale když soupeř hrál tak destruktivně a nefotbalově,tak nám to líp nešlo.Dík,že jsme se nenechali vyprovokovat a neopláceli.

Spolu s naším nejzkušenějším a nejobratnějším hráčem-Michalem,se tážeme,zda letos proběhne v rámci ukončení podzimní části soutěže nějaké to"utužování kolektivu"? Padnul návrh restaurace U hřebíčka s novým majitelem.Pokud jste pro,je potřeba kontaktovat stálého hosta a téměř již podnájemníka...Jiřana,aby zde zajistil rezervaci.Za sebe mohu říci,že 13.11.bych nemohl a musel bych tedy požadovat "natočení celé atrakce"