Diskuze

Pozápasová schůze:5 jedenácistupńových piv,5 becherů,
2zelaný...tramtadadááá-mám týden zaracha

měl by jsi poslat fotku předem, ať tě poznáme. už jsme tě dlouho neviděli...

Ahoj všem. Na trenál nejdu,jsem mimo Brno. Uvidíme se v sobotu na zápasech. Zatím ahoj.

Pánové..tento týden před námi stojí velká výzva:
1)zastavit "namyšlený rychlík" jménem Besídka..
2)umlčet "rejpaly pana Dospíšila"-mužstvo Zagrebu..

už ten název mužstva Handball...no ono se asi z házenkářema moc technický a líbivý fotbal hrát nedá

..po sobotním duelu mám přetrvávající deprese

pozor pozor, jede rychlík jménem besídka...:
http://www.besidkabrno.banda.cz/diskuze/

Drazí soudruzi,dovoluji si Vám oznámit,že jsem dal do fotogalerie pár nových fotek ze zápasu s totálními fotbalovými analfabety a řezníky z mužstva Handball, jejiž autorkou je věrná fanynka(blázen,já bych na takovou holomajznu nechodil)soudružka a spolupracovnice Věrka.

napsal jsem k tomu opět pár řádků...
je to škoda. myslím, že herně je to velmi dobré. šancí je hodně, jen je využít...

Chlapi,takových zápasů jako včera není hodně a my ho máme už za sebou,tak ted už to může být jen lepší.Snažili jsme se hrát fotbal,šance byly,ale když soupeř hrál tak destruktivně a nefotbalově,tak nám to líp nešlo.Dík,že jsme se nenechali vyprovokovat a neopláceli.

jestli se u někoho najdou doma nějaké staré chrániče na sobotu pučit budu rád dík marian samozřejmě za pivo takže brách ne....

Ivoš dodal fotky a já zhodnotil víkend, tak jestli to někoho zajímá, tak se koukněte...

zrovna včera jsem odložil smuteční pásku,Peťane,je vidět,že máš plno energie a hovno co na práci, co takhle 28.-29.tj.úterý,středa skáknout na chatu-plot (občerstvení zajištěno), no a jinak mám dneska noční

Tak co staří šulini!!Trénovat se vám nechce...(platí hlavně pro brankáře).Týdenní smutek za zavření hospody
U Hřebíčka taky vypršel...Tak zítra:sportu zdar,a fotbalu zvlášť..
Vít Holubec

opět jsem se dal na psaní a zhrnul první víkend v "A dnes? - sezóna 2010/2011 - 3.B třída", tak jestli chcete, tak se koukněte a kritizujte...

Orle,já myslím,že tato fotka bude aspirovat na foto roku.Jsi mladý,fotogenický muž.A ty ladné pohyby,jen tak dál!!

Fotky jsou pěkné. Akorát, když se vidím, tak by snad bylo lepší skončit.....

Ahoj. Omluva za nepřítomnost na trenálech a zápasech. V současné době řeším důležitý krok do civilního sektoru, ve kterém se ocitnu 31.12.2010. Dále se ještě jedu ohřát na týden do Tunisu - dovolená. Tak držím palce. Ahoj Martin.

Tak je tady nová sezóna,kde máme co obhajovat.Začali jsme dobře,tak snad nám to vydrží.Dal jsem sem pár fotek z 1.kola,tak na to koukněte.

Ještě, že mám supr trenéra (Juráška). Trénuje mně často a rád.Teď mně aspoň nebolí hlava.