Úvod » Ze současnosti

Brno open - zimní liga 2010

publikováno 16.01.2010 (aktualizováno 09.11.2020)

9.1.2010

ASK : Tenza     1:0 (1:0)    Ouředník

Přihlásili jsme se v rámci zimní přípravy na turnaj a los nám určil dost těžké soupeře. Hned v prvním zápase jsme narazili na výběr ze dvou mužstev hrající o pár tříd výše. Podle slov zúčastněných hráčů svoji kvalitu potvrdili a po většinu zápasu byli lepším týmem, ale naše zkušenost a kvality "náhradního" brankáře slavili úspěch. V tomhle zápase se představil i náš nový hráč Radim Ouředník, který k nám v zimní přestávce přestoupil.

ASK : Agrotec Hustopeče  3:7 (2:3)    Večeřa, Hradecký, Lenomar.

Tenhle zápas nám moc nesedl a po chaotickém výkonu především v obranných řadách jsme odcházeli poraženi a od ještě většího výprasku nás ochránil jen velmi dobrý výkon gólmana.

16.1.2010

ASK : Žabinští vlci     1:3 (0:1)   Ouředník

Myslím, že tady jsme podali i přes porážku dobrý výkon a s předvedenou hrou můžeme být spokojeni. Vždyť soupeř hraje podstatně vyšší soutěž než my. Asi nejvíce nás těší, že jsme se za nepříznivého stavu odhodlali k power play a vlky téměř nepustili z vlastní poloviny, což pro nás bylo velmi příjemným překvapením.

ASK : Stones Brno      1:4 (1:0)     Staněk

Tohle utkání bych nazval smolné. Soupeř nebyl o tolik lepší, jak ukazuje výsledek. Jen na rozdíl od nás využil naše chyby. Opět jsme se odhodlali k power play a opět jsme soupeře zatlačili. Bohužel bez gólového efektu. Tedy aspoň do soupeřovi brány. Dnešní den jsme předvedli myslím docela kvalitní futsal. Mrzet nás může jen nulový bodový přírustek.

23.1.2010

ASK : Besídka Bno       2:2 (0:2)     Večeřa 2,

Los tomu chtěl, že jsme se i na přípravném zimním turnaji utkali s tréninkovým partnerem, mužstvem Besídka Brno. Utkání to bylo myslím oboustraně kvalitní a opět lehce vyhecované. Besídka se dostala po dvou dobrých akcích a našich chybách do dvoubrankového vedení. Dlouho to vypadalo, že by se mohli dočkat vytouženého vítězství, když jejich akcie držel hodně vysoko skvělý brankář. Nakonec se, ale ukázali naše "maximální zkušenosti" a v poslední minutě vyrovnali. Bylo vidět, že soupeř je hodně zklamaný a zaskočený.

ASK : Gladiators Brno    1:1 (1:1)     Hradecký

I další soupeř byl z kategorie těžkých. Sehráli jsme jedno z těch lepších utkání a byly minimálně vyrovnaným soupeřem. Mrzel nás obdržený vyrovnávací gól, protože byl s kategorie smolných. Ale i to je fotbal.

Obecně si všichni dnešní výkon pochvalovali, protože se až na drobné chybičky bránilo velmi slušně a ze zajištěné obrany se pouštěli do protiútoku, což je naše hra, která dnes přinesla i nějaké ty body...

31.1.2010

ASK : Žabovřesky Brno   4:1 (2:0)    Večeřa 2, Man, Hradecký

V tohle hracím dni jsme byli podle tabulky asi mírným favoritem. Roli jsme potvrdili a proti soupeři, který hrál obě utkání ve čtyřech v poli došli k vítězství a to ještě výborký gólman soupeře pochytal spousty vyložených šancí. Z naší strany to byl trochu upracovaný fotbal. Asi působila ještě únava z předešlého dne, ale počátečních zmatcích se hra trochu srovnala a zkušenosti slavili úspěch.

ASK : Classic Brno          4:0 (1:0)     Večeřa 2, Ouředník, Hradecký,

V posledním utkání skupiny nás přivítal náš známý Classic, který máme i ve skupině v soutěži ve třetí třídě. Classic se snažil celoplošně napadat a narušovat naši rozehrávku, ale až na malé vyjímky docela marně. Bylo to z jejich strany takové běhání bez míče, který jsme jim moc nepůjčovali... Naše zkušenost slavila úspěch a své účinkování ve skupině jsme zakončili vítězstvím.

28.2.2010

ASK : Kampa            2:4 (2:2)      Hradecký, Staněk,

Po bojích ve skupině nastali boje o konečné umístnění. My si vybojovali skupinu o 17 - 20 místo. V prvním utkání nám los přiřkl mužstvo Kampy. Myslím, že to bylo vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Vyhrál šťastnější  tým, nebo chcete-li, tým, který proměnil víc šancí a udělal míň chyb.

ASK : Karlos          1:1 (1:1)      Lenomar,

Další z řady kvalitních soupeřů bylo mužstvo Karlos. I tady to byl kvalitní futsal z obou stran a boj až do posledních sekund, ve kterých jsme měli štěstí v neštěstí. Po našem pátém faulu kopal soupeř v posledních sekundách desetimetrový kop. Naštěstí s ním nenaložil zrovna dobře a my uhájili nerozhodný výsledek.

ASK : Orel Řečkovice         3:2 (3:2)      Lenomar, Ouředník, Hrabovský.

Na závěr nás čekal Orel. Malé derby, protože trénujeme na stejném hřišti a jehož "céčko" máme i ve skupině ve 3.g. třídě. Tentokrát jsme čekali těžší oříšek, protože tým Orlů byl tvořen výběrem hráčů od "A" až po "C". Tentokrát to nebylo vítězství šťastnějšího týmu, ale naopak, jsme mohli vyhrát i větším rozdílem. Myslím, že tentokrát vyhrál lepší tým...

Co říci závěrem... Jestli to měl být přípravný turnaj, který měl za účel zlepšit dokonalé, tak díky kvalitnímu obsazení a velmi dobrým soupeřům se to povedlo. Jestli budeme předvádět podobné výkony i v soutěži, tak by neměl být problém se udržet na jedné ze dvou prvních míst.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Petr44 | 01.02.2010 14:39
Kurňa,zase nic...

Kategorie: futsal

Návštěv: 71813
Dnes: 2
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • trika24.cz

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  123 45
6789101112
1314151617 1819
2021222324 2526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery